Ann

Over Ann

Hallo allemaal! Mijn naam is Ann, een 55-jarige geile rijpe vrouw die op zoek is naar een man om samen een heerlijke geile tijd te beleven. Ik ben een positief ingestelde vrouw, die van het leven geniet en het leuk vindt om nieuwe avonturen te beleven. Ik zoek een open-minded man die net zoals ik houdt van avontuur en die een gezellige tijd wil beleven.

Samen kunnen we ons vermaken door naar een concert te gaan, een restaurant te bezoeken, een film te kijken of een leuke wandeling te maken. Verder zou ik het ook leuk vinden om samen een romantische avond door te brengen met een heerlijk diner en een glas wijn.

We kunnen ook samen genieten van de gezelligheid van thuis, met een glas wijn, een goed gesprek en intieme momenten. Ik ben een passievolle vrouw die houdt van knuffelen, zoenen en alle andere romantische dingen.

Dus als je net als ik houdt van het leven en je bent op zoek naar een gezellige, geile tijd, neem dan contact met me op. Ik heb er heel veel zin in om samen met jou een leuke tijd te beleven!



Leeftijd: 55     Haar kleur: Donkerblond     Haar type: Kort     Provincie: NL: Overijssel     Huidskleur: Blank



 

Direct een berichtje sturen naar Ann?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact