Angi

Over Angi

Ik ben Angi, 54 jaar oud en een heerlijk geile oma. Ik ben op zoek naar een leuke man voor fijne sex.

Het is al een tijdje geleden dat ik het gevoel heb gehad dat ik nog eens echt lekker los kan gaan. Na een lange tijd alleen te zijn geweest, heb ik besloten dat ik een leuke man zoek voor een lekkere vrijpartij.

Ik ben een vrolijke en levenslustige vrouw met veel energie en zin om te genieten. Ik hou van een gezellige avond met mijn vriendinnen, maar ik heb ook zin om met een man het bed in te duiken.

Ik ben op zoek naar een man die net als ik houdt van lekkere, geile sex. Een man die geduldig is en me kan laten genieten van de fijne momenten. Ik hou van het spelletje van verleiden en verleid worden. Ook hou ik van romantische avonden, maar ik ben ook dol op knallende seks.

Als je op zoek bent naar een lekkere, geile oma, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Als je interesse hebt, laat dan een bericht achter. Ik ben benieuwd naar je!



Leeftijd: 54     Haar kleur: Blond     Haar type: Halflang     Provincie: NL: Friesland     Huidskleur: Blank



 

Direct een berichtje sturen naar Angi?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact